Försoning




Kom precis hem efter Bio med Jimmie ( han är lite krävande och är just nu upprörd av hans obefintlighet i min blogg som jag haft i  två dagar) Men han är alltså min älskade pojkvän för er som inte vet. Min älskade pojkvän som nu även är nämnd i min blogg.

Vi såg Försoning. Med höga förväntaningar blev vi dock båda ganska besvikna. Filmen kändes lite långdragen och
min största besvikelse var nog att jag inte fick gråta , inte alls!  Kärlek, krig och död, kan de vara mer upplagt för lite liperi? Och inte en endaste liten fjuttig tår fick jag fram, fast jag försökte! Och ni ska veta att jag oftast är den som lipar mest i filmsammanhang! och trivs väldigt bra med de. Måste ha nått med att göra att jag e så jävla tuff i övrigt ;-)

image4


(Dessutom dog alla helt abrupt.  En abrubt död är ingen död. Vet inte regissören att döden ska vara långsam och plågsam om någon ska bry sig)

Se filmen, men vänta tills den kommer på hyrfilm!!

Gonatt!

du vet sånna där, vad heter de....


Avlyssnat på pressbyrån.


- Har ni mums?
- Mums??
- Ja har ni det?!
- Ja vi har en massa mums. Det beror på vad ni menar.
- Vart då?
- Menar ni Mums Mums?
- Ja vart då?
 -mums?
image3



Jag är bara tacksam att denna människa blev kassörska och inte doktor.





Uppröjning!



Inatt sysselsatte jag och Björn oss med en välbehövlig formatering av min dator (dock mest Björn, men jag gjorde en del oumbärliga insattser, såsom att påminna honom om att man måste stänga cd-romen efter att han har satt i en skiva. Om man vill att nått ska hända vill säga)

Blir lika chokad varje gång jag nu ska stänga av datorn och den bara gör de utan protester och 572 felmeddelande (!)Dessutom har jag en del flashiga uppdateringar, såsom att det numera bli rött när jag markerar något på msn.
De e himla häftigt ska ni veta.

Nu ska jag ta tag i min dag och (ve o fasa, detta hemska ord) STÄDA!
Min lägenhet har börjat övergå från ungkarlslya till knarkarkvart.
Det kommer krävas rejäla tag!

image2



Kanske gör jag det i morgon istället, det är ju faktikst tanken som räknas...

så kallt & brutalt dödade jag dig



I vanlig ordning har jag seperatonsångest. Jag saknar redan min gamla blogg
Därför har jag tagit beslutet att måla om till mina gamla färger, så jag känner mig lite hemma här
Bara tills jag vänjer mig lite
Seperationer måste få sörjas innan man går vidare

Jag är en servicemänniska...



Nattens jobb var allt annat än lugn och behagaglig! Lönehelg brukar ha en dålig inverkan på allmänheten,  de super glatt bort alla tillhörigheter, misshandlar varandra och känner sig diskriminerade av alla,  från vakten på klubben till kassörskan på Mc Donalds. Denna Lönehelgen gjorde sig ingen skillnad.

Priset tog nog en kille som ville göra en anmälan och för allt i världen inte kunde komma på sitt personmummer och han försökte verkligen!
vi fick i sammråd avsluta samtalet med ett beslut om att han skulle sova på saken och att de säkert dök upp efter lite vila. Heja honom!



image1


Just nu tittar jag på en debatt om "de lyckliga horan"
I panelen sitter en prostituerad som faksitskt verkar jävligt nöjd med sitt egna företag. Hon säger att hon har de riktigt gött på jobbet. De enda hon saknar är fikapauser med kollegor.

Eftersom jag inte är så glad i varken kollgeor eller kaffe så kanske jag borde fundera på ett karriärbyte.
Jag ska kolla upp möjligheterna för detta och återkommer till er för mer information.

Nu är de frulledags!


Helgens trevlighetsfaktor!



Min helg skulle bestå av en uppfriskande och lugn helg uppe i Sölvesborgs skärgård. Där skulle jag  passa mammas lila slott,  få vila upp mig, träffa min Ingegärd , promenera i skogen äta lövbiff på kors och tvärs!

Istället sitter jag här i min lägenhet, käkar rester från igår, ska jobba inatt och känner mig inte ett dugg uppfriskad. Snarare våldtagen av den så drastiska förändringen av min helgplan.

Menmen, jag som behöver alla pengar i denna värld , då Killroy överraskade mig med ett  pris på min Australien biljett på ca 20 000 :- är jag ändå hyfsat tillfreds med situationen (dock inte helt tillfreds med Killroys rövarpriser!)
Jobbar ju övertid inatt och får dubbelt betalt hela natten. Dessutom jobbar jag med en trevlig liten skara på jobbet, och då blir ångesten genast mildare.

på toppen av allt åkte Mikaela på sin resa idag och henne kommer jag inte få de föränn i Juni. Bara de sänker ju trevlighetsfaktorn på denna skithelgen rätt rejält!

Så trevlig helg för all del gott folk!



Bloggen ni alla väntat på!




För er som bara måste veta vad Karin gör, tycker och tänker! För er som rent utav vill vara som Karin, eller bara har en fullt naturlig besatthet. För den ensamma, den förvirrade och den allmänt uttråkade.

Med ny design, en garanti om mer personliga, ärligare och brutalare inlägg är den nu här, bloggen ni alla väntat på!  Enjoy!

RSS 2.0