Volumemaster it is



Nu har vi varit iväg en sväng, jag lossade äntligen på plånboken och fick köpt min volumaster som jag tjatat så om. Älskar volym på håret och mitt hår har allt annat just nu, så ikväll ska de boostas! Hoppas den är så bra som alla säger.

image112





Festdags



Jimmie fyllde ju som sagt år i torsdags. Idag ska det firas! Grillning & lite fest hemma hos honom, houseparty som back in the days (Jimmie stod för det allmänna tillhållet för allt och alla i våra yngre dar) Minns inte när jag var på husfest sist. Beror säkert på att jag antagligen var runt 16 och hade hur mycket diverse skit & berusningsmedel som helst i ådrorna. Nu kommer det vara mycket mer tillstilat.

Just nu väntar jag på att coffe & Jimmie ska komma in till stan, så vi kan gå och shoppa en sväng. Jag pratar även med min mamma på msn. Hon håller på att planera min hemkomst från Australien  (Juni 2009..) hon pratar stor fest med massa mat och övernattningsplaster. Hon är så söt så man dör.


image110
Jag är världens bästa flickvän och bakade självklart världens godaste tårta till min man på födelsedagen hans. Himla husligt.


 sen ville min paparzivän Cilla visst dokumentera min överjävliga dag på jobbet igår. Well, here it is.                                                Puss&Kram

bring it on, gubbfan.



Denna dagen har helt och till fullo gått i kukens tecken (eller något annat brutalt könsord om man föredrar det) Dagen har från början till slut varit överjävlig och egentligen är det en under att jag överhuvudtaget sitter här och inte självdog på jobbet i ren frustration.

Saker som varit fel idag:

1. kl ringde kvar i sju (bara det får ju en att gråta lite lätt) och jag märker att jag har rivit upp en ruva på tatueringen. Får fullständigt panik och rusar (ja, jag SPRANG alltså kl sju på morgonen, sicko!) in i badrummet för att ta en titt eller möjligen göra en mindre operation. Inne i badrummet snubblar jag självkart över den väl tillväxta högen med smutstvätt innanför dörren, lyckas få tag i handfattet, välter ner en parfymflaska och slår huvudet i skåpet i mitt tappra försök att rädda mig själv från svåra benbrott. Fantastisk start på dagen.

2. På jobbet visar det sig att någon mindre begåvad människa har lyckats få ihop den minsta (till antal)  bemaningen som någonsin skådats på myndigheten. Det ringer utav bara helvete och den ena efter den andra får totalt obefogade utbrott som jag så snällt får sitta och ta emot.

3. Efter att ha bitit ihop 9 timmar i denna otrevliga miljö är frustrationen ett faktum. Jag är less, har halsont och vill inte prata med en människa till. Eftersom min arbetsplats är som fort knox kommer man varken in eller ut, utan diverse kortdragningar kodtryckningar och tunga gallergrindar. Till innergården med cyklar är det just en sån dörr. Den är verkligen brutalt tung. På insidan av gallergrinden råkar det just när jag ska hämta min cykel stå en polisman av fetare sort. På insidan av dörren finns förutom den feta polismannen en knapp som man bara kan trycka på så öppnas dörren, men han verkade inte ha någon större ambiton att göra detta för min skull. Så jag drar mitt kort själv, pinnar in min kod och säger (uppfostrad som jag är) Hej. Den fete polisen bara tittar på mig som om jag vore dum i huvet. Nog att jag inte är  känd för att vara trevligheten själv, men hyfs har jag, så jag frågar snällt (eftersom jag ser att han står i begrepp att gå ut genom grinden) om jag ska hålla upp grinden till honom, jag LER även och säger lite skämtsamt att det kan lätt bli lite jobbigt med cyklar grindar och skit här. Den fete polisen tittar om möjligt ännu dummare på mig och ger mig till svar " ja, det är väl inget värlsproblem direkt?" och tågar förbi mig med näsan i vädret. Jag brukar inte få tunghäfta, men jag fick inte fram ett ord.  Nu i efterhand skulle jag släppt grindfan i huvudet på honom och sagt " NÄ då är väl inte det här nått världsproblem då heller" jävla idiot.

4. Parfymen som jag välte ner på morgonen klarade sig tack vare min upprättade klädhög. I min ilska tog jag i morse klädhögen och kastade in i sovrummet. När jag nu kom hem välte jag ner parfymen igen och nu gick den självklart sönder, i brist på klädhög.


Jag är inte glad, inte på något vis alls. Möligen aningen tacksam över det faktum att det är Lördag i morgon och jag inte ska jobba. I morgon blir de grillning och jag har stora planer på att trösta mig själv och dagens misär med en liter vin eller så.

Så ha en trevlig helg gott folk och hoppas det funkar lite bättre för er just nu än vad de gör för mig.
Kakan


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BEJBS

435418-109

Älskar dig!



Hipp hipp hurra :)

Det går sällan som man vill

God morgon!

Jag ska tvätta, men vill sova. Sen ska jag till stan, men vill sova. Sen ska jag jobba, men vill sova.

Bläsh.


Tur man har det ordnat för sig redan

Förresten det där med kakadua. Mitt hår ser verkligen överjävligt ut & har gjort de nu under säkert ett års tid.Kanske är det för att jag gör allting baklänges (typ stökar ner istället för att städa, tuperar håret istället för att borsta and so on) Kanske är det för att jag gjort diverse tilltag med det såsom blekning dreads och skit. I dont know. Hur som helst så har det säkert sin lilla charm och säkerligen även sitt eget folkslag. Jag saknar iaf mitt långa svarta hår. Det var riktigt hett. Nu ser jag mest ut som nån man kan tänkas plocka upp vid nån campiing nånstans. Men jag gissar att var sak har sin tid...

image108
Jisses sicken läckerbit..sen gick allt bara åt helvete med hela utseende grejjen.


Hahaha, Ja vafan.
Butterkakan


Så går det...


eehh jaaaha... Nu vaknade jag precis i soffan (och ser ut som en halvdöd kakadua) Med andra ord blev varken det ena eller det andra gjort.

Well, det var ju väldigt förvånande.

Sömlöshet & frosseri



Efter en sömnlös natt är jag konstigt nog iaf glad igen, har varit tillbaka på jobb idag och det var vä kanske inte nån höjdare, ur alla synpunkter. Men men, nu är det bara 5,5 vecka kvar där så det är bara att stå ut! 

Det är visst dåligt med insipiration till att skriva, dels för att det inte hänt spec mycke sen igår och dels för att jag som sagt sovit typ 2 timmar och är rätt go i huvet.

Snälla Pappa kom förbi med en sallad från café ceder. De har lätt de bästa salladerna (& annat gott) i hela malmö. Så den har jag precis tryckt i mig. Halelujah! Mätt som en plätt. (jag skulle länka till deras hemsida så ni kunde kolla in vilka smaskigheter de har, men den verkar ligga nere! bah.)  Men jag lär skriva om dem igen! Jag rekomderar dock ett besök! Ligger på Ö förstadsgatan.

image107
En bild på Café Ceders hemmagjorda hamburgare hittade jag dock! :)


Nu ska jag ner på stan en sväng och sen blir det lite fix & don.

Psykbryt



Japp det är jag. Ett äkta psykbryt. Har ångest ångest ångest. Det bara kryper i hela mig. Det bästa hade varit att lägga sig och sova. Men de som haft ångest någon gång vet att det är stört omöjligt.

Det enda som hjälper är en bunte tabletter. Men ska man upp och jobba 06.00 är det inte heller någon god idé.
istället ska jag sitta här med mina hjärnspöken och hoppas att det går över.


Bla Bla Bla


Tack för alla söta kommentarer jag fått av er =) Är så roligt att få! Är dock väldigt nyfiken på vem alla ni är som aldrig kommenterar? Har rätt många fler besökare än kommentarer. Men det är väl det som är fördelen, man kan snoka hur mycke man vill & vara helt anonym ;-)

Jaaaja, har gjort några tappra försök att få en rättvis bild av tatueringen (tycker inte den förra är bra, blir fult med blixt)  men de går inte sådär bra...
Ni får se hur snygg den e lajv eller så får ni nöja er med mina skitbilder ;-)

image106
Haha, såhär höll jag på en kvart. ehhh.

nu ska jag kolla Anna pihl & äta tortilini med pesto. mumma.

Kakan

Tatueringen & så (uppdaterad)

Nu har jag vaknat till liv lite och lägger därför in lite fler bilder och fixar lite :)

Har inte haft tid eller ork att blogga. Tänkte bara ladda upp lite bilder från Helgen.
I fredags var jag och fikade hos min systerAnna, mamma var oxå där. & Arvid såklart, Annas lilla gryn. På kvällen blev det öl på möllan. Uteserveringen, yum!

Igår var det tatueringsdags. Satt 4 timmar och plågades och  vi blev bara klar med halva. Efter det var min kropp i en smärre chock och jag mår fortfarande illa. Ligger mest och vilar Örk, Därför blir jag väldigt kortfattad.

Tatueringen ska bli klar den 10/5 när jag har nästa tid. Jag längtar :)

Hos Systern i Fredags

 Mamma / monny (man får inte säga mormor) matar lille Arvid

 sötaste Arviden



Fredagskvällen på möllan

Blev en ganska lugn kväll, dock inte en enda bild på mig. Men jag lyckades fånga resten av sällskapet =)

 Coffe, Örebroarna och Adam

 Sara Mattias & en annan Adam :)
 Sara

 Adam


Hos tatueraren
(om ni undrar varför jag ser helt mongo ut är det avsaknad av allt vad smink heter. Ser helt sjuk ut. Jag är i stort behöv av SOL haha)

 I väntan med min skiss i handen

 Jimmie var med mig under hela tiden och sällskapade


  Ajeh :)


image100

En bra början av min fina tatuering. Det ska vara mer skuggor, mer blommor och den ska fortsätta ner på armen. Nå vad tycks?! =) (den förra bildern var inte helt rättvis så jag tog en ny)


Nu ska jag lägga mig igen. Min kropp tycker inte de e alls lika spännande att bli tatuerad som jag, phu!
Kakan

Pepp!



Idag ska jag till tatueraren & kolla in vad han har ritat upp till mig! Tjoooho! Riktigt Pepp! Men först måste jag jobba 9 timmar såklart. Inget solsken utan regn eller vad fan man säger.

Och om jag cyklar nu, som i nu, så kanske jag tillomed kan komma i tid för en gångs skull. Jag överväger faktiskt  att göra det.

Bloggtorka



Jag orkar inte blogga idag

Jag orkar inte anstränga mig för att få det att låta som att mitt liv är sjukt hippt och händelserikt när det inte är det. Följande har hänt senaste 2 dygnen:
Igår var jag på bio och såg 21 (var jätte skeptisk och trodde inte alls det skulle vara min kopp av te, men det visade sig att den var riktigt bra & rekomenderas)  Idag har jag varit och fikat med min underbaring til vän Adam, sen jobbat. Roligare än så är det liksom inte.

En sak jag dock funderat på idag är; var fan är Alice Bah?!

En massa jävla bilder.

Jag är ju ganska bra på att lova saker jag inte håller (nåja, i bloggsamanhang alltså) Här kommer bilder så de räcker & blir över från gårdagen. Dessutom de flesta i full storlek, så ni måste inte ens anstränga er med ett klick, de ni!

image65
Sötaste mamma blir såklart JÄTTE glad av av få besök av sin underbara dotter, heh =)

image66
Det första jag möttes av (efter mamma såklart) var 2 st tekakor med min favoritmarmelad & en nybakad kanelbulle (som ni ser har jag redan ätit ett varv av den, kunde inte hålla mig tills kameran kom fram haha)

image67
En vanlig syn på mammas halgolv. Sen ligger dem bara så o gnäller, skäller & ålar sig... (!?) mongohundar

image68
Mamsens "nya" hus


image69
Mammas trädgård, så fiiiiiiiiint =)

image70
PUSSANDE på promenaden. Oj vad de pussades igår.

 Mitt hjärta kan verkligen inte ligga still och göra ingenting, de ska tuggasm rullas, hoppas, ja ALLT. Men still är tråkigt. fatta.
 Hilda har dock inge problem med att chilla inte

 Hela gänget, snart tillkommer de en till. Herregud


Sen skulle det ordnas med gruppbild. image75
Vilket gick sådär....

image76
ehh men sitt då, hallå SITT!! (detta är en av miljoner liknande bilder)

image77

Så nånting, en proffsig fotograf fångade ögonblicket av 1/2 sekunds stillhet. Lite godis löser allt! =)


image78
ehh, alltså, de e tråkigt att sitta still, kan vi göra nått nu?! leka kanske?! vavavavava?!


Efter promenad blev de god mat och en massa mys. Mamma har länge länge länge tjatat på min lillebror att han borde raka av sig håret. Coola systern kom på besök och sa till en gång, sen åkte rakapparaten fram!
swiiiish!!!

image82

Haha, vilken jävla bild! men det är ju underbart vilken inverkan man har. Goaste lillebroren :)


Nä nu är ni säkert lika trötta på detta som jag är. orkar inte ladda upp ett bildhelvete till.


Dear mr president



Har inte riktigt lyssnat på låten ordentligt förrän häromdagen. Så jävla bra gjort Pink! All heder åt henne & ett fett finger åt röv- Bush!

Nästan så det kommer en liten tår. Men bara nästan.

Söndags-göra




Idag ska jag upp till Sölvesborg och hälsa på mamsen! väldigt mysigt, då vi inte ses alls ofta. Mamma är för övrigt en gud på matlagning och jag har fått beställa vad jag vill äta, dessutom har hon bakat kanelisar. Lucky me :)


image64

Gänget jag ska spendera dagen med

Ha en mysig Söndag!
Kakan

Rap



Igår firade jag att det var fredag genom att trycka i min en halv liter Ben & Jerrys glass helt själv.

image62


Men den som har smakat denna ljuvliga historia vet att det inte är så svårt alls. Den som inte har gjort de borde göra det, hallelujah!!

Jag är dessutom fortfarande mätt!

Lovley, ey


Solen har äntligen tittat fram ordentligt och spenderar jag inte mina dagar på jobbet så spenderas dom ute i solen. Igår fick jag till och med ett idiotryck och sprang en runda (!) galet ohälsosamt - Idag är jag  totalt rörelsehindrad. Så det tänker jag inte göra om. Jag ska uppdatera bloggen ordentiligt snart.  Då kommer det lite härliga bilder med =)

Hoppas ni njuter av våren.
äntligen.


Avlyssnat


I elektronikaffären:
En man kommer in i affären och går fram till en säljare.
Mannen: Hej, jag skulle vilja titta på en sån där LSD-skärm!

(Jag var ju bara tvungen att dela med mig av detta när jag ändå var igång)
HÖG upplösning på den då eller?! hahaha.

Jaaa, jag vet! Men vafan klockan är 03.55. Ha lite överseende för min något låga humor ;-)

Snabbkurs i virkning någon?!

Jag har riktigt sinnesjukt, galet tråkigt. Tristessen lattjar i huvudet på hög nivå. Jag är uttråkad nog att kunna typ virka, sy  eller sticka (det hade varit riktigt konstigt..). Om jag hade vetat hur man gjorde vill säga... Istället får de bli lite värdelös blogging.

I morgon (senare idag) ska jag & Linda ta en fika på stan igen- vi fick inte tillräckligt med tid sist och han inte med EN enda av grejerna vi ville göra, mer än att fika.  Så i morgon ska vi ska kolla in en sjukt shibbig affär, gå till tatueraren & jag ska kolla in en bikini. Hatar verkligen att prova bikini för övrigt, ser helt mongo ut i dem hur jag än gör, vilken storlek jag än väljer och hur bra kvalitet den än är. Vill dock understryka att det INTE är mig det är fel på. Det är bikinitillverkarna som är helt  jävla värdelösa. Hur svårt ska det vara liksom?

Funderar även på om jag ska lyxa till min tillvaro och köpa en volummaster , när jag ändå har spenderarbyxorna på. Det hade varit sjukt trevligt att få lite ordning på skatboet. Det jobbiga med de skulle väl då vara att jag måste borsta skiten. Det vet jag helt ärligt inte om jag orkar... Men det blir helt klart uppföljning på detta projektet i bloggen.

Igår, när jag hade ungefär såhär tråkigt roade jag mig med att läsa soltecken och horoskop.Dettta är ett litet stycke om skyttens karaktärsdrag.

"Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel. Längtan efter personlig frihet kan ibland vara så stor att ingenting får går före. För skytten är det viktigt att fritt kunna utveckla sin egen personlighet. Öppenhet är också viktigt för honom och skyttar är i allmänhet mycket pålitliga, generösa och trevliga personer"

Läskigt likt mig. Detta känns skönt, för det måste ju innebära att jag inte är skapt för att städa helt enkelt...! och kommer därför från och med sluta kämpa mot stjärnornas vilja. Det där med att jag skulle vara trevligt är väl kanske det enda som känns lite tvivelaktigt.

Nä nu har ni nog fått en överdos av mitt fullständigt värdelösa bloggande. Så nu ska jag försöka hitta något att göra. Kan bli svårt 03.31.

Sov gott med er!
Kakan


Grodjobb


Detta inlägget riktar sig i princip bara till mamma.

så alltså,  mamma,  kolla här, tänkte på dig när jag läste artikeln. Kanske kan du ta på dig att starta någon typ av uppfödning?!  Hahaha! :)

Back to black


God morgon.

Idag ska jag springa runt i min lägenet, städa, baka och skråla med i Amy Winehouse skiva- Back to black.
Speciellt denna låten- Valerie. Jag och Linda pratade om Amy igår, Linda är en av dem som inte kan lyssna på Amy, för hon bara tänker på hur nerknarkad och sorglig hon är. Jag är en av de människorska som skiter fullstädningt i hur mycket hon stoppar upp i näsan, tvärt om kan jag tänka mig att heja på det lite, bra för kreativiteten! sålänge hon fortsätter skapa denna fantastiska musik.




Vårigt värre

I dag var det premiär för uteservering, var på [mys] med Linda, ett Café på St knut som ingen av oss hade varit på innan. Jag tog en varm choklad (ett bra exempel på min jävla helvetes röv budget ...) och Linda åt en varm baguett som tydligen var galet god. (JA, precis som ni föreställer er nu satt hon och frossade, njöt och frestade mig medans jag satt och grät , utsvulten och mager

Av förekommen anledning (Linda var nytränad och enligt henne lika fräsh som soppköket på värnhem) var det fotograferingsförbud som fan. En bild på bordet fick jag dock tillåtelse att ta. (vad jag anstränger mig för er skull)


image61

Aaahhhh! trots filten så tycker jag att bilden inger en viss känsla av vår!
Heja heja :)

Resten av dagen spenderades på jobb, inte fullt så vårigt, eller trevligt heller för den delen.
Nu är det sovdags.

Gonatt
Fröken K

Jag gör faktiskt slut nu



I dag skulle jag och Mattias skriva kontrakt på lägenheten, även om han är en vän så är det visst noga med att man ordnat med sånt iallafall. Jag var hur som helst för en gångs skull väldigt förbered på alla möjliga katastrofer som kunde inträffa och skrev därför ut fyra stycken kopior ifall att jag skulle slarva bort, spilla eller göra något annat förödande i vanlig kakan-anda.

Självklart slog jag dagen till ära personligt rekord och lyckades inom loppet av ca 3 minuter förstöra alla fyra kopiorna. Mattias verkade ganska road av min totala obegåvning. Själv har jag för tillfället lust att dumpa mig själv eller låsa in mig i en garderob någonstans och gå och göra något annat- utan mig.

Jag är en fantastiskt pålitlig ansvarsfull & ordningsam människa och framför allt så går allting alltid som jag har planerat.

Kära kungen (om du kan läsa det här)



gah! Att spara pengar för mig är en konst i sig och hur jag har lyckats spara ihop så mycket pengar som jag har gjort nu är för mig (och min omgivning) ett under. Men jag har klarat det och snart är jag framme vid målet.
Allt har fått offras. Vissa saker är ganska lätta att spara in på, lyxigheter som man egentligen kan klara sig utan såsom taxiresor, dyra utekvällar, dyra fikor och restaurangbesök. Detta blir förvisso en ganska tråkig tillvaro, men det finns ju alltid alternativ. Cykla istället för att ta taxi, dricka billigt sktivin hemma och sedan skippa drinkarna ute, fika kan man göra med enbart en varm choklad och restaurangbesöken kan man klara sig utan.

Sen finns det saker som man får dra ner på som inte är fullt lika enkelt tex shopping. Alltså man får i princip inte handla någonting. Inga nya kläder, inga nya skor, inga nya väskor, inga nya smycken, inga nya sjalar (jag älskar sjalar) inget träningskort, inga saker till lägenheten, inga konsertbiljetter ingenting!  Det är alltså fullständigt jävla köpstopp.

Jag vet alvarligt inte hur länge till jag klarar, det kliar i varenda shoppingven i hela min kropp. Jag vill handla nu!!
Jag vill ha:

* Nya jeans alla är urvättättade och både färg och passform är minne blott typ 100 tvättar sen
* Nya tjocktröjor alla är urtvättade noppiga och sitter så fult så man blir ledsen
* Ny sjal som fltigt sjalanvändare gråter min garderob när det inte kommer tillskott på så här länge
* Nya skor converse såklart, vit och svarta. Eftersom jag har hål i alla andra (detta kommer snart prioriteras då jag inte vill bli tagen för en hemlös)
*En volumemaster för att mitt hår har gått in i någon typ av vårdepression (?) så räddas de som räddas kan
* Ett Träningskort Ja vafan, det slank med under mitt  habegär. Vet inte om jag vill ha ett egentligen. Då måste jag ju träna.
* En ipod kommer snart införskaffas inför resan
* Ny Matta till vardagsrummet (för att jag inte har någon ordentlig och det är lättare att låta bli att städa utan att de märks då)
* Ny tavla till vardagsrummet (för att jag har hittat en jättefin i guld som hade passat perfekt + att lägenheten behöver tavlor & stuff, ser fortfarande halvt nyinflyttad ut)
* Förvaring till mina garderober. Fröken stök behöver struktur.
* Tapet till en fondvägg, Ja för att det hade varit fint helt enkelt.

Ja detta är alltså bara lite av alla de sakerna som de nästan gör fysiskt ont av blotta tanken på. (ja, jagvet att det är löjliga västvärldsproblem, men fortfarande ett problem) En del av sakerna tex skor och ipod kommer inhandlas snart. Det andra kommer dock få vänta tills jag kommer hem. Även om jag troligtvis kommer avlida på kuppen.

Så snälla kungen (eller vem som annars behagar)
ett par tusingar räcker.

helgigheter


Jahapp, då var det Söndag. Helgen har varit förvånansvärt lung. Hade planerat utgång men varken min ork eller min plånbok verkade vilja vara mig till lags, så det blev hemmakvällar istället.

I går fick jag och Jimmie dock någon släng av något typ av friluftsvirus och begav ut på promenad vid bulltofta, kände oss riktigt hälsosamma för en stund. Det gick dock över rätt snabbt då kvällen slutade i film & chokladfrossa, yum!



Såhär ser vi alltså ut när vi möter naturen. Fotografiet på ankorna har främts lagts in för att inga misstankar om att bilderna är arrangerade bilder skall uppkomma. Fast jag måste erkänna att jag faktiskt är en liten lantlolla som gillar att springa runt i gummistövlar lite då & då.

I dag är det övertid och klirr i kassan. Sista rycket nu inför resan. Jag förstår verkligen om ni slutar läsa min blogg, har en fruktansvärt ointressant tillvaro och kommer nog ha det enda fram till jag sticker iväg. Sen jävlar kommer det hända grejjer ska ni se!

Tatueringstajm



Idag har jag bokat tid hos tatueraren!  Det var egentligen väntetid tills Juli, men jag lyckades med mitt största smil böka mig efter stängingstid den 19 April! way to go! dessutom är tatueraren sjukt trevlig och duktig, känns riktigt bra.


image56



Motivet kommer att bli körsbärsblommor med japansk skuggning bakom, över axeln och lite ner på armen.
Jag är galet laddad för lite nålning just nu! =)

Wooooohooooo!
Hoppas ni får en trevlig helg!
Kakan

En helt vanlig dag



I dag gjorde jag en riktig Karin-grejj.  (för att förtydliga detta  klassas allt där man på något vis tappar, förstör, spiller, eller gör någonting otroligt förvirrrat- gärna otroligt offentligt som Karin-grejjer. Idag gick Karin-grejjen under det sistnämnda)

Jag skulle nämligen hälsa på min kära mormor och morfar i Bjärred. Jag är som alla vet inte speciellt morgonpigg och även klockan halv tolv är för denna lilla dam alldeles för tidigt för att ge sig ut i dagsljus. Men mormor skulle bjuda på lunch, ett tillfälle man inte vill missa, så jag tog mig i kragen och masade mig upp i okristen tid.

Jag är en sån människa som tror att allt tar 20 minuter. Allt från att skura hela lägenheten till att borsta tänderna.
Denna dagen gjorde sig ingen skillnad och 17 minuter för tidigt traskade jag till bussen.

Att stå och spana in malmös udda befolkning är verkligen en av mina favoritsysselsättningar och att jag bor vid möllan förhöjer glädjen. Så väntan på bussen kan ibland vara ett rent nöje. Så kul att det har hänt att jag har missat bussen.

Livrädd för att glo bort bussen som vid tidigare tillfällen började jag tvångsmässigt titta på tavlan för kommande bussar var 20:e sekund. Buss efter buss kom och körde. Efter att ha tittat på tavlan för 25:e gången såg jag hur den lilla stjärnan började blinka vid min buss. Fortfarande livrädd att mina tankar skulle förvirra mig nog att missa bussen vaktade jag bussfickan ordentligt - jag skulle minsann se till att inte bli stående här i tjugo minuter till!(för det är ungefär tjugo minuter mellan varje buss förstår ni) Bussen kom och jag armbågar mig för glatta livet förbi barnvagnsmammor och pensionärer. Pustandes sträckte jag fram min skrynkliga 50-lapp till chauffören och säger  "till Bjärred" Han tittar märkligt på mig och för en sekund inbillar jag mig att han vet hur rädd jag var att missa bussen. Nåja, så var självklart inte fallet. Jag hade bara gått på första bästa buss som kom -utan att titta om den ens gick till Bjärred. Det upplyste busschauffören mig glatt om att den inte gjorde. Han skulle till Staffanstorp.

heh, ooooopsi! fel buss! ursäktade jag mig och försökte få det att låta som det var något helt normalt som hände alla lite då och då.  Både busschauffören och kön fick sig ett skratt. Jag fick skämmas lite och sedan armbåga mig ut samma väg igen. Under tiden denna föreställning ägde rum höll jag på att missa den faktiska bussen.

Ja, såhär i slutet av att ha gjort en kort historia lång  hade det passat  bra med något klokt ordspråk Men då de enda ordspråken jag kan inkluderar döda horor och handikappade grodor så får vi nog vara utan.

Kolla numret på bussjäveln innan ni går på bara.

Skit H&M - för nakenbad!



Så här på småtimmarna tänkte jag förströ min tid med att beställa en bikini som jag spanat in ett tag från h&m. Jag bestämde mig alltså för att förlåta dem för deras tidigare dåliga service, bara detta var ytterst storsint av mig.

Efter att ha lagt bikinin i min "korg" och redo att betala ser jag till min stora förvåning att leveransdatumet är i vecka 22, alltså sista veckan i maj (?!)  Hallåhja. Nog att det inte är sommar förrän då, men de finns kanske folk som är i behov av en bikini ändå... typ jag då.

Jag är iallfall arg . Jag vågar inte beställa bikinin med risk för att det blev försenat som sist. Och då sitter jag där med skägget i brevlådan och ser dum ut. Det tänker jag inte göra.
Nu kommer jag sitta utan bikini istället och se dum ut, ehh.


Dumma jävla skit h&m.

Plugghund



Som jag tidigare berättat har jag lämnar min underbaring Ingegärd i mammas (vad jag trodde) trygga förvar. Tanken var att Ingärd skulle njuta av naturen och komma bort från storstadslivet där hon inte trivdes.

Det har nu kommit fram bilder som förtäller något helt annat.


image55


image54

Rättning



Det där med att allt var "så bra så bra" var visst helt åt helvete fel av mig. Tydligen misslyckades nissarna totalt och allt är som det var innan de började.

mhm.

Bloggen lever!




Det går att blogga igen!!

Bloggnissarna har fixat & donat och bytat plattform (well well?!) så nu ska allt vara så bra, så bra. Jag har faktiskt saknat att blogga. Men bara lite, ingen sjuklig absitinens eller så, vilket känns bra. Det brukar annars vara nära till hands i min värld...

Nu ska jag läsa alla mina favoritbloggar, som jag däremot har haft abstinens efter,  wooho!

RSS 2.0